Türkiye Yurtları

AKIN APART KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU TEKİRDAĞ

Yurt Tipi : Kız Öğrenci Pansiyonları
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Merkez
Bölge : Değirmenaltı
Ülke : Türkiye
Telefon : 0282 261 2727
GSM : 0536 731 0506-0545 952 9200
Adres : Hürriyet Mah. Dereağzı Cad. No : 53 Tekirdağ
Web Site : http://www.akinmustakildaireler.com
Kapasite : 28

Üniversiteye Uzaklık

Tekirdağ kız öğrenci apartımız Namık Kemal Üniversitesine tek Araçla 3 dk mesafede.

Kurucumuz

Tekirdağlıyım, Yıllarca Ülkemizin farklı illerinde İşbankası şube müdürü olarak görev yaparak emekli oldum, farklı şehirlerde çalıştığım dönemlerde aynı zamanda kızımı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde, Oğlumuda NKÜ de okuttum yaşamış olduğum tecrübeler hem farklı şehirlerdeki gurbet hayatını hemde uzak şehirlerde çocuk okutmanın zorluklarını yaşamama anlamama sebep oldu, Emekliliğimden sonra geldiğim memleketim Tekirdağda bütün bu tecrübelerim doğrultusunda 2007 yılında kız öğrencilerimin hizmetine açmış olduğum pansiyonumuzda hizmetinizdeyiz.
İnci-Mehmet Akın

Müdürümüz

Tekirdağ kız öğrenci pansiyonumuzda 2011 yılından beri yöneticilik yapmaktayım.
Namık Kemal Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunu
Tansel Akın

Genel Bilgiler

Tekirdağ kız öğrenci apartının bina ve hizmet bilgileri güncellenmektedir..

Yorumlar

ev ve ev arkadaşı arıyorum (gülnihal öztürk- 03.09.2014)

arkadaşlar muratlı ya bende yeni gelicem. kalıcak yer arıyorum ev olabilir yurt yada pansiyon. yardımcı olabilicek varsa rica ediyorum bana ulaşsın tel: 0542 894 84 55

yurt veya apart (meltem nas- 21.12.2013)

iyi günler ben marmara ereğlisinde bir firmada işe başladım önerebileceğiniz yurt veya apart varmı
Marmara Ereğlisinde özel yurt yok, fakat yazlık bir bölge olduğundan günü birlik konaklama hizmeti veren pansiyon ve apartlar var. Öğrencilere yönelik işletmelerle ilgili bir site olduğumuzdan dolayı öğrenci apartı veya pansiyonuda olmadığından neyazıkki size önerebileceğimiz herhangibir işletme yok.

Sosyal Bilimler M.Y.O. (Derya Feratoglu- 23.09.2013)

Merhaba arkadaslar. Ben Sosyal Bilimler M.Y.O. kazandim bu yurt okuluma yakin mi ?

bilgi (tuğçe alpaslan- 06.10.2012 10:24)

Arkdaşlar bende muratlı myo okuluna geliyorum malesef yurt olmadığı için ev arkadaşları arıyorum.

Ev (Zeynep göker- 07.09.2012 00:44)

Ev arkadaşı arıyorum muratlı myo da yardımcı olurmusunuz

Ev arkadaşı (Zeynep göker- 07.09.2012 00:36)

Muratlı meslek yüksek okulunu kazandım muhasebe ev arkadası arıyorum bana ulaşırmısınız 05310889930

(Zeynep- 05.09.2012 10:43)

Yurt sosyal bilimler myo yakın çok yakın ve çok şeker bir yer özelliklede bayanlar açısından hakikaten en güzel yurtlardan biridir... Yurt arayan arkadaşlara burayı tavsiye ederim :)

(esra akın- 29.08.2012 18:26)

muratlı pansiyondan 20km uzaklıkta odalar 2 şer kişilik sosyal bilimler yürüyüş mesafesinde arada anayol mevcut diyebiliriz.çok yakın

(nursel vural- 26.08.2012 13:05)

odalarda kaç kişi kalıyolar bnm için önemli olan o + ücret öğrenebilirmiyiz mümkünse

ev (ebru alihan- 22.08.2012 21:27)

meltem arslan bende aynı okul aynı bölümü kazandm bende ev arkadaşı arıyorum

ew (meltem arslan- 19.08.2012 17:24)

Muratlı muhasebeye yerlestim kız ew arkadası arıyorum ??

Ücret (Buket kcsln- 09.08.2012 12:07)

Merhaba. Bu sene için yurt fiyatlarınızı öğrenebilir miyim acaba?

yurt (dilek- 31.07.2012 15:13)

merhaba ben sosyal bilimler meslek yüksekokulna geçiş yaptım. O civarda bulunan bır yurtmu akın apart. ve o cıvarda baska yurtlar varmı bilgilendirirseniz sevınırım ?

(esra cansu - 05.07.2012 21:31)

çok ciciymiş teras mancarası süper curcuna değil nezih bi yer

yer var mı (ceylan- 20.09.2011 18:00)

yer var mı acaba fiyatı ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim

(sinem güleç- 07.09.2011 21:28)

akın apart benim çok hoşuma gitti çok güzel, sessiz, huzurlu bi ortam bu sene ordayım inşallah güzel bir sene geçer.

kalcak yer sorunu (şeyma katipoğlu- 03.09.2011 23:39)

yurda bayıldım gercekten bakıldığı zamn cok guzel gozukuyo herseyi ile umarım yer bulurum ailemde cok beyendi...ama ben m.reğlisinde okucam gıdıp gelme nasıl olucak hiç bılmıyorum...ama gercekten herseyı ile cok guzel bır yere benzıyor umarım fıyatlarıda guzeldır...
Arkadaşlar tekirdağdan ereğliye gidilemeyecek kadar uzak, nolur tekirdağda bulunan tüm yurtların ilanlarının bulunduğu sayfaya gidin,orada poyraz pansiyonun ilanı var,

kalacak yer (şeyma katipoğlu- 03.09.2011 22:57)

merhaba bende merveyle aynı derdu paylaşıyorum marmara ereğlisinı kazandım orda kalacak yurt yok merkezde kalmayı duşunuyorum ama gıdış gelış nasıl yaparım bılmıyorum bıze yardımcı olursanız cok sevınırım...

kalacak yer (merve aslan- 31.08.2011 15:41)

merhab, ben marmara ereğlisi meslek yüksek okulunu kazandım. okulun yakınında kalacak yer hakkında bilgi alabilir miyim bi de merkezde kalırsam ulaşım nasıl olur, servis var mı ne kadar gidiş dönüş ücreti öderim?
Sitenin solunda tekirdağ özel yurtlar yazıyor tıkla ve orada pansiyon göreceksin

(meltem korkmaz- 16.08.2011 14:15)

özge ben meltem bende muratlıda okuyorm bu yurtlar oraya cok uzak ayrıca muratlıda yurt yok ew tutuyosun istersen yardımcı olabilirim sana

Burs ve Yurt (-- 18.05.2011 22:01)

Burs karşılıyor mu bunu ?

bilgi (özge çalış- 13.03.2011 16:23)

muratlıya yakınlığı ne kadar, vesayet sorunu nasıl,oda ücretleri nasıl bunlar hakkında bilgi almak istiyordum. Teşekkürler

(sebnem yörük- 02.03.2011 18:11)

yer var mı acaba

(sedef avcı- 18.12.2010 01:12)

akın apartta boş yer var mı acaba? eğer varsa ben fiyatını öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim(acil)

(özlem.s- 19.10.2010 10:05)

çerkezköyde kız yurdu yada apartı varmı netten bakıorum hep erkek yurtları gözüküo...yada çerkezköyde okuyan ve eve çıkmak isteyen kiimse varmıı??

çok acil (güliz- 16.10.2010 19:56)

slm. ben güliz. namık kemal sosyal bilimler myo kazandım bu sene ikinci tercihlerden.fakat yurtlar ağzına kadar dolu.rica etsem tavsiye edebileceğin bir yurt veya ev arkadaşı arayan düzgün bir arkadaşın varsa haber verebilirsen çok sevinirim.olumlu yada olumsuz şimdiden teşekkürler...

ev (nilgun- 15.10.2010 14:32)

ben eklerden memyo yerleştım nerelerde kalınıyo bılgı verırmısın kkız ev arkadsı olblr aryn vrsa

(fadik- 24.09.2010 10:50)

ya marmara ereğlisinde yurt yk mu pansıyonlar okua yakınmı ikinci tercihlerde yazmak istıordum sizce ii bi yer mi kazanırsam nerde kalabılırım ücretleri ne kadar bilen vara bana soylesın lutfn efsane_baby45@hot...

marmara ereğlisi (özge- 06.09.2010 16:18)

marmara ereğlisi 2. sınıf öğrencisiyim.tek kalıorum.2 bayan arkadaş arıorum.

(duygu- 04.09.2010 15:49)

marmara ereğlisini kazandım.bayan ev arkadaşı arıyorum crazy-_-didemm@hotmail.com

(ayse- 26.08.2010 15:21)

slm arkadaşlar ben marmara ereğlisine bu yıl kayıt yaptırıcam yurt yok marmara ereğlisinde okuyan bayan ev arkadaşı arıyorum....

ev kardası arıyorum (meltem korkmaz- 23.08.2010 22:16)

slm arkadaslar muratlı meslek yuksek okulunu kazandım ev tutmak ısteyen kız arkadaslar varsa goruselım melderim@hotmail.com

(ebru türkücü- 20.08.2010 19:06)

merhabalar ben yurdunuzun fiyatını ve yer olup olmadığını öğrenmek istiyorudum. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

(sebahat- 17.08.2010 15:03)

meraba yurdunuzun çerkezköye uzaklığı ne kadar acaba ve çerkezköy meslek yüksek okuluna servisiniz var mı. bilgilendirirseniz çok sevinirim.. iyi çalışmalar...

(meltem korkmaz- 16.08.2010 12:43)

mrb muradlı meslek yuksek okulunu kazandım yurt fıyatlarınız ne kadar acaba ogrenebılırmıyım
Muratlıda kalacak yer araman lazım burası okula gidip gelmek için biraz uzak

(ecem çelik- 15.08.2010 22:02)

ben namık kemal üniversitesini kazandım yurt arıyorum fiyatı ne kadar acaba?

merhaba (özde tokur- 15.08.2010 14:02)

ben namık kemal üniversitesini kazandım yurt veya pansiyon arıyorum fiyat ne kadar acaba?

(Aslıhan TOPRAK- 13.08.2010 14:25)

fiyatları nekadar bilgi istiyorum

bilgi ('-simge' bayıdır'- 06.08.2010 17:08)

tekirdağ sağlık meslek lisesine uzaklığı ne kadar acaba?

(sevda sütçü- 27.07.2010 17:40)

fiyat hakkında bilgi verirmisiniz...

okulll (ceyhun savaş- 19.07.2010 15:37)

namık kemal lisesine uzaklığı ne kadar ajaba

(Bilgi- 07.04.2010 20:19)

boş yeer bulnmaktamı ? ve de fiyatlar ne kadar bi bilgisi olan yazsın

(- 04.12.2009 01:03)

cok cok güzel

muratlı myo (Levent Uluçay- 19.10.2009 18:21)

slm arkadaslar ben bu sene muratlı myo yu kazandım burdaki arkadaslarla tanısmak isterim eklesinler levent_3891@hotmail.com

bilgi (burçin şeker- 01.10.2009 16:29)

acill.

bilgi (burçin şeker- 01.10.2009 16:26)

boş oda var mı acaba.namık kemal üniverstdnde okucam kalmak için yer arıyorumm.

yurt (Gözde bekci- 14.09.2009 16:20)

ben gıda müh kazandım bu yıl..yurt hakkında bilgi almak istiyorum ve oradan olan arkadaslar beni eklesin..

kontenjan (oya kenar- 05.09.2009 01:43)

akın apart kız öğrenci pansiyonunda kalmak için yer var mı?

ev arkadşı (boşver- 03.09.2009 12:33)

ya arkadşlar eregli myo kazanan yokmu hiç ya irtibata geçelim yurt yok pansiyonlara kaldık ama iyi denmiyr mümkünse ekleyin

YURT YOK (SEVGİ- 02.09.2009 13:35)

arkadaşlar yurt yok marmara ereğlide ev tutun çok ev var öğrenci içn pansiyon var ama sakın sözleşme yapmayın pansiyonlar ii değil ve çok pahalı 1 haftaya kalmaz ev ararsınız

ev tutmak isteyen (reyhan öztürk- 31.08.2009 23:03)

ben muratlıya yerlestm muhasebe okucam yurt düşünmüyorum benle ev tutmak isteyen kız arkadaslar varsa tanısalım ozturk.reyhan@hotmail.com

(ipek yangöz- 31.08.2009 17:37)

slm arkdaslar burcu bende muratlıya yerleştim tanışalım istersen ipek

yurt (derya özer- 31.08.2009 13:50)

slm arkdşlar bnde tkrdaq myo yerleştim başka arkdşlar varsa tanışalımm

gonca (Goncagül Kağan- 30.08.2009 21:58)

arkadaslar bende muratlıdayım merkeze yakın sanırım ama tam olarak bilmiyorumm mesafesini tam olarak bilen var mı ve ücretleri hakkında nereden bilgi alabilrim bilmiorum :s

ev arkadşı arıyrum (sivga- 24.08.2009 18:54)

zeynep hilal arkadşım bnde marmara ereglsi myo okucam yurt yok kalabilcegimiz okul yakınından evler var kiralık kndime ev ark arıyrum eger tanışabilirsek çok iyi olur bizim açımızdan buarada önümüzdeki seneler hepimiz hakıında hyrlı olur şimdiden herkese kly gelsin aylin2309@hotmail.com

yurt 23.08.2009 (gizem- 23.08.2009 23:57)

arkadaşlar slm bende bu yıl muratlı meslek yüksek okulunu kazandım kimya bölümü orayı kazanan varsa byazsın lütfen ayrıca ben tekirdağda yurtta kalmayı düşünüyorum bilgisi olan varmı

(Hilal- 22.08.2009 23:48)

Bnde marmara ereğlisini kazandım... biraz bilgi alablrmiyim yurt hakkında

yurt hakkında bilgi (zeynep ünal- 21.08.2009 10:39)

ben marmara ereğlisi yüksek okulunu kazandım yutlar hakkında bilgi istiyorum

yurt:) (serap- 21.08.2009 09:29)

m.ereğlisi ve şarköy kazananlar buradan gitmek zor bu fiyata ev bulabilirsiniz okulun yakınından

(derya- 20.08.2009 15:20)

şarköy myo muhasebe ve vergi uygulamaları :D

(filiz- 19.08.2009 14:56)

arkalr bnde marmara ereglisi meslek yüksek okulunu kazandım tanışalım hç yoktansa destekçi oluruz birbirimize aylin2309@hotmail.com mail adresim tanışsak çok iyi olur

yurt (hacer esma koçak- 16.08.2009 19:24)

ben muratlı myonu kazandım acaba pansiyyonla arası nekadar fiyatlarlada ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim

(sivga- 15.08.2009 08:55)

arkaşlar busene marmara ereglisi meslek yüksekokulunu kazandım ve buraya ait yurt yok acaba yardımcı olabilirmisiniz bilen varsa yada bnle beraber okuyacak arkadşlar tanışalım lütfen

(CİHANN- 15.08.2009 07:04)

ben şarköy örgünü kazandım ağırlama hizmetleri ama bi kız arkadaşım aynı senin gibi (iö) kazandı agırlama hizmetleri neyse geldiginde tanışırsınıs

(meltemmm- 14.08.2009 17:14)

bende şarköy kazandım aranızda ağırlama hızmetleri (iö) olan varmı??

(aylin- 13.08.2009 17:46)

arkdşlar marmara erğlsini kazndm intrnete yurt bulamıorum..bilgnz varmı
Marmara ereğlide yurt yok herkesin kalabildiği pansiyonlar var

(nursu çakırcalı- 13.08.2009 12:38)

merhaba ben sarköy myo da okucam burdaki apartla arası ne kadar ögrenebilirmiyim.burayı düşünüyorumda.bilgi verirseniz sevinirim
Şarköy buraya çok uzak

TAL (beRna kıpık- 07.06.2009 22:28)

bnDe tekrdaqda lise okumayı düsünüyorum ve c0k istiorum henüz 14 yasındaım yurdun tekrdaq anadoLu Lisesine uzakLıqını meRak ediyorum

yurt (fazilet aşama- 03.06.2009 15:40)

meraba ben temmuz ayı için staj yapıcam çorluda.mersin üniversitesi güzel sanatlar fakültesi tekstil tasarım bölümü öğrencisiyim.güvenilir bir yurt arıyorum.eğer yardım edebilccekseniz cvp ınızı bekliyorum.iyi günler.
Sitemizin tekirdağ sayfasına bakın çorluda kayıtlı yurtlar var.

yurt (nil- 24.10.2008 16:19)

birgüL bende ev arkadaşı arıyorum;fakat karar verip ev buLmakta sorun..tekirdağ ziraat faküLtesinde okuyorum..

Yurt (Birgul Gur- 22.10.2008 18:58)

Ben bu sene Tekirdağ Degirmenalti Ziraat Muh. ligine baslayacagim, Sanirim yurtlarda yer kalmamis, ne yapacagiz sasirdim. Ev tutacak arkadaslar var ise irtibata gecelim...
Birgül hanım yurdumuzda yer mevcut.yukarıda ilanımızda bulunan msn adresinden ve telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

yurttt (eda uzunoğlu- 18.10.2008 20:26)

muratlı meslek yüksek okulunda okuyan var mı ? ben ek kontenjanla kimya bölümünü kazandım. okula yakın bir yurt var mı ? okul ve yurt hakkında bilgisi olan varsa dönüş yaparsa sevinirim..

(deria- 09.10.2008 22:26)

muratlı dan ne kadar uzaklıkta ve muratli ya tek aracla gidilebilir mi bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim

sevgi hanım (sinem sezişli- 14.09.2008 12:32)

sevgi mrb. msn adresin çıkmamış. benim adres sinemsezisli ekle hotmail anladınmı?okulun açılmasına 1 hafta kaldı off yaa

(hatice- 10.09.2008 17:18)

burcu ben muratlıda okuyacagım sen kacncı snf we hangı bolumsun

(sevgi- 06.09.2008 11:16)

sinem msn adresin yok beni ekle bende muhasebe bölümündeyim ev tutacam arkadaş arıyorum beni ekle

iletisim ve bayan ev arkadasi (songul- 03.09.2008 09:18)

Burcu bende seninle ayni bolumdeyim msn baktim bulamadim yoksa ekleyecektim bende persembe gunu kayit olmaya gidiyorum tanisalim birde Namik kemal universitesine yakin marmara ereglisinde ev tutmak istiyorum bayan arkadaslar varsa yazabilirler .

acillllllll ev arkadaşıı (sinem sezişli- 02.09.2008 22:08)

ev tutmak istiyorum.marmara ereğlisi muhasebe bölümündeyim.eğer ev arkadaşı arayan bayan varsa msn adresimden ulaşın lütfen

ücret (kübra aksoy- 02.09.2008 19:32)

ücret hakknda bi bilgi werilmemiş nasıl acaba ücretler_?

ögrenci evi (songul - 02.09.2008 17:33)

merhaba ben tekirdaga 4 ünde gidiyorum istenbuldan.bende ev arkadası arıyorum büro yönetimi kazandım.tunceliyim.

--- (nil- 02.09.2008 12:07)

okula kayıda istedigin gün gidebilirsin ya 6sına kadr gitmek şartıyla..

---- (burcu- 31.08.2008 17:01)

marmara ereğlisi büro yönetimi normal öğretim kazanan varsa beni mutlaka eklesin bide bizim okulun katıtları 1-6 arası bu süre içinde istediğimiz bi gün gidebilioz dimi ya benim bi arkadaşım kafamı karıştırdıda yok tek gün falan die ben mesela ayın 4 gidicem kayıt olmaya o zamn giden var mıııııı

(sevgi güler- 30.08.2008 20:50)

bn marmara ereğlisi myo yerleştirildim yurt bulamıyorum peki konaklama nasıl olacak lütfen yardım edin

yurt (kezban kalender- 30.08.2008 17:09)

arkadaşlar marmara ereğlisinde yurt olmadıgı için hiçbirimize uygun yurt yok hepimşz reddedilmişiz

(hatice- 29.08.2008 21:39)

arkadaslar ben muratlı myo kazandım oraya istedıgım saatte araba bulabılr mıyım bı bılgınız warsa lutfen paylasın bnmle free_._angel88@hotmail.com

yurt (burcu - 29.08.2008 20:52)

yurt güzel.daha önce kalan arkadaşlar varmı acaba.yurt ücreti hakkında yorum yaparsa sevinirim.bire muratlıda okuyanınız varmı?

(hanife gürsoy- 27.08.2008 19:35)

mrb bnd şarköy myo kazndm tanişlm

(tğçeeee- 25.08.2008 22:43)

bnde marmara ereğlisi ve yurt bulamıom çıldırcam 

tanışma (burcu- 25.08.2008 09:58)

arkadaşlar marmara ereğlisi myo kazananlar varsa tanışalım

yurt (merve- 21.08.2008 23:49)

ya bende marmara ereğlisini kazandım ama orda nerde kalabılırız pansıyon falan varmı acaba

ew arkadaşı (sema- 21.08.2008 11:06)

bnde marmara ereğlisi myo\'na yerleştirildim istanbuldan gidicem imkanımız varsa tanışalım....

(esra durmaz- 20.08.2008 19:23)

arkadaşlar bnde şarköy myo kazandm burda kalırsam mesafe ne kadr cvp yazarsanız sevinirimmm

(sebnem- 20.08.2008 02:05)

yurdun mühendislik fakültesine uzaklığı ne kdr acaba?

(tugba aydın- 19.08.2008 21:54)

bende marmara ereğlisini kazandım we orada yurt yok..yarım saat mesafe dıosun peki akşam her istedın saatte araba warmı tekırdağdan m.ereğlisine...

(burcu- 19.08.2008 17:57)

ya bende marmara ereğliis meslek yüksekokuluna gidicem tanışsak ne ii olur yaa

selin (ÖZKAN - 18.08.2008 18:28)

selin marmaraa ereglisine yurt yarim saat uzaklikta 45 50 km falan

yurt (selin güneş- 30.07.2008 17:01)

bn marmara ereğlisi myo da okucm mesafe ne kadar acaba öğreneblr mym?
yurtla ilgili bilgileri telefonla alabilirsiniz.

Özel Yurt ve Pansiyon ararken kullanabileceğiniz kelimeler:

Tekirdağdaki özel kız öğrenci yurtları apartları pansiyonları stüdyo daireleri evleri kiralık eşyalı ucuz ekonomik fiyatları civarı